Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Anestezija

Anestezija

Anestezijski aparati so kompleksne medicinske naprave, ki omogočajo natančno nadzorovanje in vzdrževanje anestezije med kirurškimi posegi, zagotavljajo varno izkušnjo pacientom in omogočajo kirurgom optimalne pogoje za izvajanje operacij.

Anestezijski aparati

Pošljite povpraševanje

Poiščite pravo anestezijsko delovno postajo za zagotavljanje individualizirane terapije za širok spekter bolnikov, ki vam lahko pomaga zmanjšati pooperativne pljučne zaplete in racionalizirati pooperativne poteke dela.

Carestation 750
Carestation 750

Zagotovite prilagojeno anestezijsko terapijo s sistemom Carestation 750, sodobno anestezijsko delovno postajo, ki je preprosta za krmarjenje in je izdelana tako, da vam nudi nadzor in natančnost, ki ju potrebujete za visokokakovostno, individualizirano oskrbo.

AISYS CS2
AISYS CS2

Programska oprema Aisys™ CS² End-tidal Control samodejno prilagaja koncentracije svežega plina O2 in anestetika za varno anestezijo z nizkim pretokom.

Prvi anestezijski aparat s tovrstno opremo, zasnovana za izvajalce anestezije. Pri obvladovanju zapletenih primerov v operacijski sobi, omogoča nastavitev ciljnega EtO2 in anestetika (EtAA). Samodejno prilagodi koncentracije svežega plina za hitro doseganje in vzdrževanje teh ciljev, ne glede na spremembe v bolnikovem hemodinamskem in presnovnem statusu.

Nazaj na vrh