Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
LOGIQ Family

LOGIQ Family

Izjemna vsestranskost.

Ultrazvočne sisteme LOGIQ je možno uporabljati na različne načine

Sistemi LOGIQ družbe GE Healthcare – izjemne slike in profesionalna orodja. Družba GE Healthcare ponuja z linijo izdelkov LOGIQ ultrazvočne sisteme za široko paleto medicinske uporabe – splošna in pediatrična uporaba, urologija in ortopedija, pregledi žil in dojk ter kirurški posegi v anesteziologiji in na mestu oskrbe.

Ultrazvočni sistemi LOGIQ iz linije izdelkov družbe GE Healthcare obsegajo vse, od vrhunskih segmentov, kot je serija XDclear™, do fleksibilne serije LOGIQ P, ki pokriva široko paleto kliničnih uporab – od preproste rutinske diagnostike do posebnih zdravljenj, kot so uporaba kontrastnega sredstva, elastografija, invazivni ultrazvok, biopsije in volumska navigacija.

Izjemna vsestranskost ultrazvočnih sistemov LOGIQ vam pomaga, da lahko uspešno izvajate številne preglede in zagotovite še boljšo oskrbo bolnikov.

Serija LOGIQ E10 / E10s
Serija LOGIQ E10 / E10s

Ultrazvočna sistema LOGIQ E10 in LOGIQ E10s nudita napredna orodja, ki vam pomagajo zagotoviti zanesljivo diagnozo, hkrati pa povečujeta vašo produktivnost.

Izberite iz široke palete naprednih orodij za slikanje in robustnih pripomočkov za povečanje produktivnosti, ki temeljijo na umetni inteligenci – vse na prilagodljivi platformi, ki vam omogoča, da svoj sistem specifično prilagodite potrebam vaše prakse.

LOGIQ Fortis
LOGIQ Fortis

Ultrazvočni sistem GE HealthCare LOGIQ Fortis je zasnovan za zagotavljanje zanesljive oskrbe v raznolikih kliničnih okoljih. S svojo majhno in elegantno obliko omogoča enostavno premikanje med oddelki do pacientov. Opremljen z najnaprednejšo tehnologijo podjetja GE HealthCare, predstavlja cenovno ugodno rešitev, ki združuje vse potrebne funkcije v eni napravi.

LOGIQ Totus (Novo v ponudbi)
LOGIQ Totus (Novo v ponudbi)

LOGIQ Totus je celovita ultrazvočna rešitev, katere zmogljivost presega tudi najvišja pričakovanja. S tehnologijo poteka dela, ki jo poganja umetna inteligenca, visokokakovostnim slikanjem in elegantnim dizajnom na novo definira ultrazvočno izkušnjo od glave do pet.

LOGIQ P10 XDclear
LOGIQ P10 XDclear

LOGIQ P10 XDclear vam pomaga povečati vsakodnevno učinkovitost. Uživajte v različnih orodjih in funkcijah, prilagojenih vašim lastnim željam, da zagotovite, da potek pregledov teče gladko, na vaš način.

Poleg tega vam cenovno ugoden LOGIQ P10 omogoča dostop do vodilnih rešitev v industriji na področju kibernetske varnosti, upravljanja podatkov in izobraževalnih virov, s čimer optimizirate delovanje sistema in izkoriščenost, hkrati pa razvijate svoje sposobnosti.

LOGIQ P9 XDclear
LOGIQ P9 XDclear

Ultrazvočni sistem LOGIQ P9 XDclear je dobro prilagojen kliničnim zahtevam in zahtevam delovnega procesa splošnega slikanja. Od triaže do celovitih pregledov, cenovno ugoden LOGIQ P9 zagotavlja dosledno kakovost slike, obsežno pokritost aplikacij, napredne funkcije in enostavnost uporabe, ki omogočajo pravočasne, samozavestne odločitve.

LOGIQ e
LOGIQ e

Naslednja generacija LOGIQ™e združuje visoko zmogljivost konzolnega sistema s prenosljivostjo prenosnega računalnika. Kompakten sistem podjetja GE Healthcare je zasnovan za splošno slikanje, mišično-skeletne, anesteziološke, intervencijske, urgentne in intenzivne terapevtske aplikacije. Nudi ultrazvočno slikanje z natančnimi anatomskimi detajli na različnih globinah. Z izboljšanimi ukrepi kibernetske varnosti na operacijski platformi Windows® 10 sistem vključuje inovativne funkcije, ki pomagajo poenostaviti intervencijske postopke.  

Klub LOGIQ

Vabimo vas, da se pridružite klubu LOGIQ, mreži več tisoč uporabnikov ultrazvoka LOGIQ. Članstvo v klubu vam daje dostop do številnih orodij in virov, ki so na voljo le članom, kar vam pomaga, da doživite polno zmogljivost svojega ultrazvočnega sistema LOGIQ. Člane redno obveščamo o razvoju ultrazvočne tehnologije LOGIQ ter jim nudimo posebne ponudbe in priložnosti, ki so objavljene na spletnem mestu kluba LOGIQ.

Članstvo v klubu ponuja številne prednosti:

  • Informacije o novih izdelkih in ponudbah,
  • Ponudbe za izobraževanje in spletna usposabljanja,
  • Namigi in nasveti za uporabo,
  • Bele knjige in navodila za uporabo,
  • Galerija kliničnih slik.


Če niste član, se pridružite še danes in začnite izkoriščati ta izjemna orodja. 


Pridružite se
Nazaj na vrh