Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
O nas

O nas

Najbolj zanesljiv partner medicinske opreme.

Kdo smo?

Kdo smo?

Smo podjetje, ki se že več kot 18 let posveča ponudbi vrhunskih rešitev na področju ultrazvočnih aparatov in ostale medicinske opreme. Verjamemo v inovacije, kakovost in predanost. Ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov na področju servisa, aplikacij ter podpore. Naše znanje in strast nas usmerjata k stalnemu izboljševanju in iskanju najboljših rešitev za naše stranke. Ponosni smo na našo odprto in sodelovalno delovno kulturo, ki spodbuja inovativnost in timsko delo.

Kontaktiraj nas

Kaj počnemo?

Podjetje SONAR d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom, da v Sloveniji zastopa, prodaja, vzdržuje in servisira diagnostične ultrazvočne aparate ter denzitometre svetovno znanega in priznanega proizvajalca GE Healthcare.

Ob stalnem razvoju in rasti podjetja smo sčasoma postali prvi in največji dobavitelj diagnostičnih ultrazvočnih aparatov v Sloveniji. Tako v Sloveniji sedaj skrbimo že za več kot 500 prodanih ultrazvočnih aparatov ter sistemov za obdelavo in hranjenje ultrazvočnih podatkov proizvajalca GE Healthcare, jih redno vzdržujemo in servisiramo, upamo, da v zadovoljstvo vseh naših kupcev.

Poleg tega, s strani proizvajalca usposobljeni in pooblaščeni strokovnjaki skrbijo za uvajanje medicinskega osebja v delo s prej omenjeno medicinsko opremo in nudijo zdravnikom vso potrebno tehnično podporo za čim učinkovitejšo rabo teh aparatov, z namenom, da lahko zdravniki pacientom omogočijo čim boljšo diagnostiko.

Kaj počnemo?
Zgodovina podjetja

Zgodovina podjetja

Podjetje SONAR d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 2005 z namenom, da v Sloveniji zastopa, prodaja, vzdržuje in servisira diagnostične ultrazvočne aparate ter denzitometre proizvajalca GE Healthcare.

Spomladi leta 2015 smo se preselili v novo poslovno stavbo Zdravstvenega centra Dravlje. Sodobni poslovni prostori nam omogočajo kvalitetnejše in učinkovitejše delo in nadaljnjo rast  našega podjetja.

Jeseni istega leta smo od GE Healthcare pridobili še prodajni program PCS (Patient Care Solutions), ki zajema anestezijske aparate, respiratorje, inkubatorje, monitorje življenjskih funkcij, EKG aparate, …… Za ta program smo zaposlili nove sodelavce, ki so se tudi izšolali in usposobili za delo z omenjeno opremo.

Tudi v zdravstvo informacijska tehnologija vse bolj prodira in procesi v zdravstvu so vse bolj digitalizirani in računalniško vodeni. Za dodatno okrepitev tovrstnih znaj smo se v našem podjetju leta 2021 odločili za nakup podjetja Ena, informatika d.o.o., ki smo ga leta 2022 pridružili našemu podjetju.

V bodoče želimo še izboljšati poslovne procese, predvsem pa skupaj s proizvajalcem razširiti predvsem servisno dejavnost in podporo uporabnikom naših aparatov v zadovoljstvo slovenskih pacientov

Nazaj na vrh