Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Ultrazvok dojk (ABUS)

Ultrazvok dojk (ABUS)

Jasno si oglejte tkivo dojk.

Odkrijte ABUS ultrazvočne sisteme

Invenia ABUS 2.0 je napredna tehnologija ultrazvoka, ki jo ponuja GE HealthCare. Gre za avtomatizirani sistem za ultrazvočno slikanje dojk, ki predstavlja inovativno rešitev za detekcijo raka v gostožilnem tkivu dojk. S pomočjo tega sistema je mogoče pridobiti celovit in natančen pogled na dojko, kar omogoča zgodnje odkrivanje morebitnih patologij. Invenia ABUS 2.0 uporablja napredne tehnologije za izboljšanje natančnosti in zanesljivosti diagnostičnih rezultatov, s čimer prispeva k boljši oskrbi pacientk.

Invenia™ ABUS 2.0
Invenia™ ABUS 2.0

Približno 40% vseh žensk po svetu ima gosto tkivo dojk. Z medicinskega vidika je to povezano s štiri- do šestkrat večjim tveganjem za raka dojk. Hkrati je tradicionalna mamografija pri obravnavi gostih dojk na svojih mejah - približno 33% raka v gostih dojkah ostane spregledanih.

Prav zato je GE HealthCare izumil Invenia ABUS 2.0, ultrazvočni sistem, posebej zasnovan za odkrivanje raka v gostem tkivu dojk. Uporabljen kot dopolnilo mamografiji, Invenia ABUS 2.0 uporablja neionizirajoče sevanje in ponuja avtomatizirano volumetrično 3D ultrazvočno skeniranje dojk, vključno z optimizacijo slike za natančne in ponovljive rezultate. Diagnoza pridobljenih slik običajno traja le nekaj minut.

Klub ABUS

Z aplikacijo ABUS Club imate v rokah celoten klub ABUS – vedno in povsod. 

Hitro poiščite izobraževalne in klinične vsebine za medicinske strokovnjake, videoposnetke o usposabljanju in navodilih ter prilagojene informacije o vaši napravi Invenia™ ABUS 2.0 ali Invenia™ ABUS 2.0. Poleg tega aplikacija ponuja strokovno pregledane članke, najnovejše novice in nalaganja ter neposreden dostop do najbolj gledane in najbolje ocenjene vsebine.

Končno je nova aplikacija vse v enem vedno z vami.

Prenesite aplikacijo ABUS Club zdaj!

Pridružite se
Klub ABUS
Nazaj na vrh