Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Point of Care (Venue)

Point of Care (Venue)

Enostavno. Hitro. Natančno.

Venue – Ultrazvok za kritične trenutke

Pošlji povpraševanje

Venue je poseben koncept ultrazvočnega aparata za različne aplikacije na področju intenzivne nege. S 4-urnim delovanjem na baterije lahko robusten ultrazvočni konzolni aparat uporabljate v številnih akutnih situacijah.

Ultrazvočni aparat Venue je opremljen z inovativnimi orodji za stanje šoka. Ta zbirka aplikacij ponuja avtomatizirano pridobivanje informacij, kot so Auto IVC, Auto VTI in Auto B-Lines, ki jih potrebujete za pravilno odločitev o ukrepanju pri bolniku v šoku.

Venue
Venue

Ultrazvočni sistem z umetno inteligenco, ki je prilagodljiv, intuitiven in enostaven za čiščenje: Venue je zasnovan za vaše prostore in okolja na mestu oskrbe, kjer so povečane zahteve za nadzor okužb. Razvit za poenostavitev kompleksnosti, Venue vključuje avtomatizirana in napredna klinična orodja, ki omogočajo hitre ocene, podpirajo vaše klinično odločanje in pomagajo spremljati napredek pacienta v nepredvidljivih, kaotičnih okoljih. Poleg tega je podprt z večletno garancijo.

Venue Go
Venue Go

Prožna zasnova Venue Go vam omogoča lahek prenos od vozička do mize do nosilca, kar vašemu oddelku zagotavlja potrebno prilagodljivost. Orodja z umetno inteligenco, omogočajo hitre ocene, poenostavljajo kompleksnost in podpirajo vaše odločitve, ki rešujejo življenja. Zasnovan z majhnim odtisom in povečano prenosljivostjo, Venue Go zagotavlja fleksibilnost, ki jo potrebujete za skeniranje, diagnozo in zdravljenje z lahkoto in natančnostjo v širokem razponu okolij in področij oskrbe.

Venue Fit
Venue Fit

Zasnovan, da se prilega vaši praksi, vašemu prostoru in vašim potrebam, Venue Fit je preprost, a zmogljiv, in ima najmanjši odtis v družini Venue, hkrati pa ohranja funkcije, na katere ste se že navadili. Namenjen je, da se ukvarja z rutinskimi opravili, tako da se lahko vi osredotočite na svoje paciente, Venue Fit je pripravljen, ko in kjer ga potrebujete.

Nazaj na vrh