Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Primarna obravnava (Versana)

Primarna obravnava (Versana)

Nega z zaupanjem.

Versana – cenovno prijazni ultrazvočni aparati

Pošlji povpraševanje

Versana je vsestranski in prilagodljiv ultrazvočni aparati. Zasnovan je za poenostavitev vaših delovnih procesov, izboljšanje klinične učinkovitosti, podporo vsakodnevnemu delu in reševanje vaših kliničnih izzivov. Cenovno prijazna zasnova ponuja profesionalni ultrazvok, ki je enostaven za uporabo in si ga lahko privoščite.

Versana Premier
Versana Premier

Sistem, na katerega se lahko zanesete: Versana Premier zagotavlja zanesljivo visoko kakovostne slike in je primerna za širok spekter pregledov - dan za dnem, pacient za pacientom. Ne glede na to, ali delate v splošni praksi, ordinaciji družinskega zdravnika, kliniki za žilne bolezni ali bolnišnici z omejenim dostopom: Z Versano Premier lahko zagotovite pravočasne in natančne diagnoze ter poročila zdravnikom, ki pacienta napotijo, in njihovim pacientom.

Versana Balance
Versana Balance

Versana Balance je zmogljiv ultrazvočni sistem, namenjen kliničnim zdravnikom v primarni zdravstveni negi, ki so že uporabljali ultrazvok in želijo razširiti svoje diagnostične zmožnosti. Z visokokakovostnim slikanjem za širok spekter kliničnih pregledov in avtomatiziranimi orodji, ki poenostavljajo delovni proces, je Versana Balance popolno ravnovesje med funkcionalnostjo, cenovno dostopnostjo in zanesljivostjo - brez kompromisov pri oskrbi pacientov.

Versana Essential
Versana Essential

Versana Essential je preprost, a učinkovit ultrazvočni sistem z široko uporabnostjo. Zato je odlična izbira za zasebne klinike, ordinacije splošne medicine (GP) in okolja z deljenimi storitvami, saj je cenovno dostopen in omogoča obsežno skeniranje s kakovostjo slike, ki se uvršča med najboljše v svojem razredu.

Versana Active
Versana Active

Versana Active zagotavlja zmogljivost slikanja konzolnega sistema v ročno prenosnem, lahkem paketu, ki vam omogoča, da sistem aktivno prenašate k svojim pacientom, na lokaciji ali v oddaljenih objektih. Zanesljiv sistem prinaša gibčnost prenosnika z možnostjo priključitve na voziček. Prilagodljiv za pokrivanje širokega spektra vsakodnevnih pregledov, je enostaven za prenašanje v klinike, pisarne in še dlje.  

Klub Versana

Klub Versana

Versana klub ponuja ultrazvočne tečaje, s pomočjo katerih lahko razširite znanje o sonografiji in izboljšate svojo prakso. Delite vaše slike z kolegi. Na spletu pridobite napotke, novice o izdelkih in storitvah, objave dogodkov in še več.

Ekskluzivno za člane kluba:

  • Vabila na kongrese
  • Dostop do klubskih prostorov na kongresih
  • Prilagojena e-pošta in e-novice
  • Posebne ponudbe za člane kluba
Pridružite se
Nazaj na vrh