Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Dogodki in klubi

Dogodki in klubi

Razširite svoje ultrazvočno strokovno znanje, povežite se s kolegi po vsem svetu in delite najboljše prakse ter klinične rezultate.

GE klubi uporabnikov ultrazvoka – Učenje, Mreženje, Deljenje

GE klubi uporabnikov ultrazvoka – Učenje, Mreženje, Deljenje

GE klubi uporabnikov ultrazvoka so odličen način, da se še naprej učite in razvijate svoje znanje o svojih ultrazvočnih aparatih GE.

Članstvo v klubu prinaša številne prednosti. Spletna mesta kluba in sporočila članom prinašajo novice, izobraževalne videoposnetke in “nasvete in trike”, s pomočjo katerih boste lahko v celoti izkoristili zmogljivosti vašega ultrazvočnega aparata GE.

Izberite enega izmed naših 6 ultrazvočnih klubov:  LOGIQTM Club, VividTM Club, VolusonTM Club, ABUS Club, Pocushub in Versana Club.


Prednosti članstva, ekskluzivno za člane kluba.

  • Informacije o novih izdelkih in ponudbah
  • Ponudbe izobraževanj in usposabljanja preko spleta
  • Nasveti in triki
  • Članki in uporabniška navodila
  • Galerija kliničnih slik in zbirka študij primerov
  • Napotki in navodila za upravljanje aparatov
  • Usposabljanja

Članstvo

Kontaktiraj nas

Še niste član? Pridružite se zdaj! Izberite enega od naših 6 klubov.

LOGIQ club
LOGIQ club
Splošno slikanje

Vabimo vas, da se pridružite LOGIQ klubu, mreži tisočih uporabnikov ultrazvočnih naprav LOGIQ. Članstvo v klubu vam omogoča dostop do mnogih orodij in virov, ki so na voljo samo članom, kar vam pomaga izkoristiti polno moč vašega ultrazvočnega sistema LOGIQ.

Vivid club
Vivid club
Kardiovaskularno zdravje

Vabimo vas, da se pridružite Vivid klubu, mreži tisočih uporabnikov ultrazvočnih naprav Vivid. Članstvo v klubu vam omogoča dostop do mnogih orodij in virov, ki so na voljo samo članom, kar vam pomaga izkoristiti polno moč vašega ultrazvočnega sistema Vivid.

Voluson club
Voluson club
Žensko zdravje

Vabimo vas, da se pridružite Voluson klubu, mreži tisočih uporabnikov ultrazvočnih naprav Voluson. Članstvo v klubu vam omogoča dostop do mnogih orodij in virov, ki so na voljo samo članom, kar vam pomaga izkoristiti polno moč vašega ultrazvočnega sistema Voluson.

Versana club
Versana club
Primarna oskrba

Vabimo vas, da se pridružite Versana klubu, mreži tisočih uporabnikov ultrazvočnih naprav Versana. Članstvo v klubu vam omogoča dostop do mnogih orodij in virov, ki so na voljo samo članom, kar vam pomaga izkoristiti polno moč vašega ultrazvočnega sistema Versana.

Abus club
Abus club
Ultrazvok prsi

ABUS klub članom omogoča dostop do skupnosti z deljenimi interesi. Imeli boste priložnost videti ideje in prakse drugih uporabnikov, kar bo pomagalo vaši ustanovi razviti vaš program ABUS, izstopati na trgu in imeti klinični vpliv.

Pocushub (Venue, Vscan)
Pocushub (Venue, Vscan)
Point of care

Odkrijte novo pot učenja ultrazvoka na mestu oskrbe s POCUShub, odprto izmenjavo globokih znanj o ultrazvoku za zdravstvene strokovnjake.

Nazaj na vrh