Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Denzitometri

Denzitometri

Merjenje gostote kosti.

Oprema za merjenje gostote kosti

Pošlji povpraševanje

GE Healthcare je vodilni partner za opremo za merjenje gostote kosti. Posvečeni smo razvoju inovativnih ter produktivnih sistemov za oceno kosti, ki vam pomagajo pri diagnosticiranju osteoporoze. Naša predanost boju proti osteoporozi se odraža v naši inovativni strategiji, kjer prinašamo nove tehnologije in klinične izboljšave zdravnikom in raziskovalcem po vsem svetu.

Lunar iDXA
Lunar iDXA

Lunar iDXA je naprava za merjenje gostote kosti, ki jo ponuja GE HealthCare. Gre za napredno DXA (dvojni rentgenski absorpciometrični) sistem, zasnovan za natančno ocenjevanje mineralne gostote kosti in sestave telesa. Lunar iDXA omogoča zdravnikom celovit pregled pacientovega kostnega zdravja ter oceno tveganja za osteoporozo. S svojo visoko natančnostjo in slikovno kakovostjo zagotavlja zanesljive rezultate, ki so ključni za pravilno diagnozo in učinkovito načrtovanje zdravljenja.

Prodigy
Prodigy

Prodigy™ je naprava za rentgensko absorpciometrijo (DXA) podjetja GE HealthCare. Gre za visoko zmogljiv sistem, zasnovan za natančno merjenje gostote kosti in ocenjevanje sestave telesa. S Prodigy™ lahko zdravniki pridobijo podrobne informacije o kostnem zdravju pacienta, kar je ključno za diagnosticiranje stanj, povezanih z gostoto kosti, kot je osteoporoza. S svojo napredno tehnologijo in visoko zanesljivostjo Prodigy™ omogoča natančne diagnostične rezultate, ki so osnova za načrtovanje ustreznega zdravljenja in skrbi za pacienta.

Nazaj na vrh