Sonar - zastopanje, prodaja in servis medicinske opreme d.o.o.
Ginekologija in porodništvo (Voluson)

Ginekologija in porodništvo (Voluson)

Predani ustvarjanju bolj zdrave prihodnosti za ženske.

Voluson v ginekologiji in porodništvu

Pošlji povpraševanje

Učinkovit in varen ultrazvočni aparat, ki pomaga pri zagotavljanju odlične oskrbe vaših pacientk v vsakem obdobju njihovega življenja. Ultrazvočni aparati Voluson so zasnovani posebej za ginekologijo, prenatalno medicino in diagnostiko dojk. Na tisoče predanih strokovnjakov za ultrazvok iz GE Healthcare razvojnih centrov po vsem svetu prenaša svojo strast do inovacij v končne izdelke. Zahvaljujoč najnaprednejši tehnologiji je Voluson ™ postala vodilna znamka ultrazvočnih aparatov za ginekologe po vsem svetu.

Voluson Expert 22
Voluson Expert 22

Zdravje žensk je vaše življenje in vaša zapuščina. Vaša pozornost je usmerjena v sedanjost, a že zrete v prihodnost – iščete odgovore na kompleksna vprašanja, ki še niso bila zastavljena. Zato smo ustvarili Voluson Expert 22. Za pionirje. Za prelomnike. Ker tako kot vi, ne samo upamo na bolj zdravo prihodnost za ženske. Vztrajamo pri njenem ustvarjanju. Naš najnovejši ultrazvočni sistem, Voluson Expert, predstavlja preboj v svetu diagnostičnega slikanja. Združuje napredne tehnologije z izjemno enostavnostjo uporabe.

Voluson E10
Voluson E10

Zasnovan za napredno diagnostiko v porodništvu/ginekologiji in perinatologiji, kjer so zapleteni primeri pravilo, ne izjema. Tam, kjer morate vsakodnevno reševati težka diagnostična vprašanja. Z Volusonom E10 lahko nudite resnično izjemno oskrbo,kar vas ohranja v ospredju ženskega zdravja. Poganja ga arhitektura sistema Radiance, Voluson E10 vključuje hitre, napredne zmožnosti slikanja za maksimiziranje vaše samozavesti.

Voluson E8 RSA
Voluson E8 RSA

Ultrazvočni sistem Voluson E8 RSA je zasnovan tako, da sledi hitremu tempu dela, ne glede na to, ali opravljate rutinsko presejanje in preglede ali se osredotočate na vaše najbolj kompleksne primere. Dosezite vrhunsko kakovost slike in izkoristite napredne zmožnosti Volusona E8 RSA, da svojim pacientom zagotovite izjemno oskrbo.

Voluson Signature 18&20 (Novo v ponudbi!)
Voluson Signature 18&20 (Novo v ponudbi!)

Novi Voluson Signature 20 nadaljuje našo tradicijo inovacij in predanosti ustvarjanju bolj zdrave prihodnosti za ženske. S tehnologijami, prenesenimi iz naše vrhunske platforme Voluson Expert, uporabljamo napredne klinične aplikacije za izjemno kakovost slike, prelomne rešitve za delovne procese in preoblikovano zasnovo za izboljšano izkušnjo ultrazvoka

Voluson S8/S8T
Voluson S8/S8T

Vaša praksa zahteva zanesljiv ultrazvočni sistem, ki vam omogoča hitrejše delo. Pretvorite svoj delovni proces in prihranite dragocen čas s hitrim, jasnim in doslednim slikanjem ter avtomatizacijskimi orodji iz našega premium segmenta. Doživite večjo prilagodljivost z ultrazvočnim sistemom, ki ustreza vaši klinični specialnosti in vašemu proračunu. Poleg tega vam naš ekosistem Voluson nudi celovito storitev in podporo, kot tudi enostavno in učinkovito poročanje ter upravljanje podatkov.

Voluson P8
Voluson P8

Voluson P8 nudi odlično kakovost slike, enostavnost uporabe in racionaliziran delovni proces v elegantnem, lahkem paketu. Je idealen za rastoče prakse z zahtevnimi urniki, ki zahtevajo samozavestno, učinkovito oskrbo na različnih področjih. Visokozmogljiv ultrazvok, operativna cenovna dostopnost in izjemna zanesljivost naredijo P8 stroškovno učinkovit način za pridružitev družini Voluson in uživanje v prednostih celotnega ekosistema Voluson.

Voluson SWIFT
Voluson SWIFT

Edinstveno intuitiven in prilagodljiv, ponovno smo si zamislili uporabniško izkušnjo - za novo raven enostavnosti in učinkovitosti. Radikalno drugačen po videzu in občutku je Voluson SWIFT zasnovan, da poenostavi vsako interakcijo. Že od začetka se počutite kot izkušen uporabnik z umetno inteligenco in avtomatiziranimi orodji, ki razširjajo vaše sposobnosti in vzbujajo zaupanje.

Klub Voluson

Klub Voluson

Voluson klub je spletna skupnost uporabnikov ultrazvočnih aparatov Voluson. Članstvo vam lahko pomaga v popolnosti izkoristiti diagnostično moč vašega ultrazvočnega aparata Voluson.

Znotraj kluba boste imeli dostop do orodij in virov, ki so na voljo samo članom. Ti materiali vam lahko pomagajo izboljšati znanje o delovanju aparata in naučiti se naprednih tehnik, s katerimi boste izboljšali svojo učinkovitost.

Delite svoje izkušnje z zdravniki z vsega sveta in izkoristite številne prednosti:

  • Informacije o aparatih Voluson in njihovih nadgradnjah,
  • Informacije o novih izdelkih in ponudbah,
  • Napotki za uporabo in nasveti vrhunskih strokovnjakov,
  • Izobraževalni videoposnetki, ki segajo od ergonomije do naprednih tehnologij,
  • Novosti o aplikacijah in virih,
  • Galerija slik članov,
  • Mreženje članov,
  • Članki o kliničnih prednostih tehnologije Voluson,
  • Koledarski seznam kongresov in izobraževalnih tečajev, na katerih bo sodeloval GE.
Pridružite se
Nazaj na vrh